Vandelannoite: 'Niet de trainer die beslist heeft'

Nico Wieme
| 3 reacties
Vandelannoite: 'Niet de trainer die beslist heeft'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jason Vandelannoite baalde als een stekker na de 4-1-nederlaag van Tubeke bij Cercle. Niet zozeer het verlies, maar wel het bankzitterstatuut van enkele basisspelers lag de voormalige Club Bruggespeler zwaar op de maag.

Albert Cartier verraste vriend en vijand door enkele vaste waarden, onder wie Jason Vandelannoite (op de foto nog in outfit van Club), op de bank te posteren tegen Cercle Brugge. “Wij wisten echt van niets. Pas vlak voor de match heeft de trainer ons hierover ingelicht”, kon de Tubekespeler zijn ontgoocheling niet verbergen.
 
“We zijn allemaal geschrokken. Heel de ploeg was in shock. Ik heb de coach nog niet om uitleg gevraagd, maar ik zal dat de komende dagen zeker doen. Naar ik gehoord heb, zou het niet zijn beslissing geweest zijn. Maar ik wil zeker niets insinueren. Daarom ga ik hierover niet verder in detail”, deed Vandelannoite mysterieus.
 
Hoe ziet de nabije toekomst van de huidige speler van Tubeke eruit? “Ik heb getekend voor een jaar met optie. Het was echter van in het begin mijn bedoeling om hier gewoon een jaar te blijven. Er is interesse van andere ploegen, uit Nederland, Italië. Maar ik wacht rustig af.”
 
“Ik wou mij gewoon voor de laatste matchen concentreren op Tubeke, maar nu ben ik te zwaar ontgoocheld. Dat mij dit uitgerekend tegen Cercle moet overkomen. Ik heb met Club vanaf mijn achtste jaar zoveel derby’s gespeeld. Dit zijn voor mij de matchen van het jaar”, droop Vandelannoite af.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties