Maes: "We maken er een feest van op de Heizel"

Tom Drossaert
| 4 reacties
Maes: "We maken er een feest van op de Heizel"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Trainer Peter Maes was een tevreden man na de overwinning van zijn ploeg. De coach kijkt dan ook met vertrouwen uit naar de bekerfinale van volgende week.

 

Maes was nochtans niet tevreden over het spelpeil van zijn ploeg in de eerste helft. “We speelden te zwak en lieten Lokeren in de wedstrijd komen. Daardoor konden zij enkele keren gevaarlijk tegenprikken, gelukkig voor ons zonder succes."


 

Maar het was een gretiger Mechelen dat uit de kleedkamers kwam en Lokeren volledig uit verband speelde. “In de tweede helft speelde Mechelen zoals het zou moeten. Ik liet mijn jongens hoger spelen waardoor Lokeren duidelijk in de problemen kwam. Met het doelpunt van Rossini was de ban gebroken en konden we snel de score uitdiepen. Zo speel je automatisch meer op je gemak.”


 

Feest


 

Met deze overwinning stijgt het zelfvertrouwen zienderogen met het oog op volgende week. Trainer Maes gaat dan ook uit van eigen kracht en fixeert zich niet op Racing Genk. “Toestanden zoals trainingen achter gesloten deur zoals bij Genk zijn er bij ons niet bij. Wij doen niet anders dan anders. Voor ons en de supporters wordt het één groot feest op de Heizel. Wij moeten enkel de omstandigheden wegcijferen en dan ben ik er zeker van dat wij een goede finale spelen,” aldus een geruste Peter Maes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties