Gbarssin wil goede prestatie ondanks de druk

Dirk Pieters
| 12 reacties
Gbarssin wil goede prestatie ondanks de druk
Foto: © SC

Marco Gbarssin kwam afgelopen donderdag voor het eerst aan de aftrap in de eindronde. Op de eerste speeldag moest de verdedigende middenvelder nog toezien hoe zijn ploeg ten onder ging. Met Gbarssin in de basis tegen Lierse liep het al veel beter.

Door de blessure van Fränkel verscheen Marco Gbarssin donderdag tegen Lierse nog eens aan de aftrap bij Antwerp. De Fransman had er alweer een tijdje op moeten wachten, maar ontgoochelde geenszins tussen de lijnen. "Sinds mijn blessure heb ik het moeilijk om me in de gunst van de trainer te spelen. De laatste weken moest ik veelal tevreden zijn met invalbeurten, maar deze nieuwe basisplaats smaakt natuurlijk naar meer", aldus de middenvelder.

Ook zondagmiddag zal er veel druk zijn op de Bosuil. "Iedereen voelt de druk, maar die zijn we intussen al gewend. Als je zo'n 14.000 fanatieke supporters op de tribunes hebt zitten, dan weet je dat er altijd druk is. Antwerp blijft een grote club ondanks dat ze al jaren in tweede klasse zit. Het moet maar eens lukken dit jaar. Als we onze resterende twee thuiswedstrijden winnen en ook buitenshuis een keer verrassen, dan zullen we er dicht bij zijn."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws