Scifo houdt het voor bekeken in Moeskroen

De Nijs Michael
| 5 reacties
Scifo houdt het voor bekeken in Moeskroen
Foto: © SC

Moeskroen leeft nu al maanden in financiële onzekerheid en dat heeft zo zijn gevolgen. Les Hurlus moeten op zoek naar een nieuwe trainer, Enzo Scifo houdt het namelijk voor bekeken bij de Henegouwse eersteklasser.

Scifo meldde gisteren aan Philippe Dufermont dat hij stopt als trainer van Moeskroen. "Ik wilde eerlijk zijn met mezelf en de club", deelt Scifo, die Moeskroen in erg moeilijke omstandigheden naar een knappe elfde plaats leidde, mee in Le Soir. "De situatie (financieel, red) bij Moeskroen was niet langer houdbaar."

"Enzo heeft ons gemeld dat hij het niet meer zag zitten. Hij wilde sportieve garanties, voor de uitbouw van de ploeg, maar die konden we hem op dit moment niet geven", bevestigt algemeen directeur Benoit Roul het vertrek van Scifo namens Moeskroen. "Kijk, de club heeft de dringende financiële problemen voorlopig opgelost, maar de ploeg nu al sportief uitbouwen is wat anders. Daarom begrijpen we Scifo's beslissing."

"Ik wil benadrukken dat er geen enkel probleem is tussen Scifo en de club", stelt Roul nog bij Sporza. "Er is geen enkele spanning. Zijn contract liep op 30 juni af en dat wordt gewoon niet verlengd. Meer niet. Volgende week zitten we samen met het bestuur om te praten over een nieuwe trainer." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties