Vande Velde: "Ik zag veel enthousiasme"

De Nijs Michael
| 0 reacties
Vande Velde: "Ik zag veel enthousiasme"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven kon gisteren niet voor een nieuwe stunt zorgen. De tweedeklasser ging met 1-2 onderuit tegen promovendus Sint-Truiden. Toch was Jean Pierre Vande Velde tevreden, de coach zag ondanks de nederlaag positieve dingen.

“Ik zag veel enthousiasme, goede bewegingen en mooie en snelle combinaties in die eerste periode”, aldus Vande Velde. “Tijdens de rust moest ik ervaren mannen als De Pauw en Raymaekers wisselen en zag je ook dat we conditioneel nog niet zo ver staan als STVV. Dat mag ook niet verbazen, wij trainen nog maar twee weken terwijl ze in Sint-Truiden al bijna een maand bezig zijn. Dat we in de laatste twintig minuten werden weggetikt, daar til ik dan ook niet zwaar aan.”

“Het is niet de bedoeling om wereldkampioen te worden van de oefenmatchen hé”, grapte de trainer, die tevreden was over de vier testers. “Het is moeilijk om nu al goed te kunnen inschatten wat ze echt waard zijn. Daarvoor wil ik nog enkele trainingen afwachten en uiteraard de wedstrijd van vrijdag tegen Racing Genk.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties