Beckham uitgefloten door fans van LA Galaxy

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Beckham uitgefloten door fans van LA Galaxy
Foto: © SC

David Beckham (foto) heeft het verkorven in de Verenigde Staten. In zijn eerste wedstrijd bij Los Angeles Galaxy na zijn terugkeer uit Milaan werd hij door de eigen aanhang getrakteerd op tal van fluitconcerten.

David Beckham speelde mee in een vriendschappelijke wedstrijd uitgerekend tegen zijn oude ploeg AC Milan. Het oefenduel eindigde op een 2-2-gelijkspel. Bij het rustsignaal moest de Engelsman onder begeleiding van beveiligers van het veld, maar toch ging hij de confrontatie aan. "Ik wilde een paar supporters de hand schudden en hen vragen het in de tweede helft een beetje rustiger aan te doen. Sommige dingen waren heel respectloos. Hoe ze over me denken, dat verdien ik niet", aldus Beckham in de media.

Beckham was in de partij tegen AC Milan wel bepalend met een voet in de twee Amerikaanse doelpunten. Vorige week liet de middenvelder nog weten dat hij na het Amerikaanse voetbalseizoen graag terug naar Europa wil. AC Milan-coach Leonardo zou zeker niet weigerachtig staan tegenover een terugkeer. "We hebben nog steeds een goede relatie met hem en hij was vorig seizoen heel nuttig voor de ploeg." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties