Marseille hoopt op snel antwoord van Heinze

Marseille hoopt op snel antwoord van Heinze
Foto: © SC

Gabriel Heinze is op weg naar het Franse Olympique Marseille. De Argentijnse verdediger zou zo de derde speler zijn die het sterrenensemble van Real Madrid verlaat. De clubs zijn er alvast uit, nu moet nog Heinze zelf akkoord gaan.

Olympique Marseille en Real Madrid kwamen al een transfersom van 4,2 miljoen euro overeen. Gabriel Heinze lijkt een van de spelers te worden die niet meteen kunnen rekenen op een basisplaats onder de nieuwe trainer Manuel Pellegrini. Antoine Veyrat, algemeen directeur van Olympique Marseille, reisde woensdag naar de Spaanse hoofdstad om de onderhandelingen te starten. Die waren erg snel afgerond, maar nu moet Heinze zelf nog willen verkassen.

Didier Deschamps, de trainer van Olympique, acht de komst van Gabriel Heinze noodzakelijk voor zijn project. De Argentijnse international zal ongetwijfeld moeten inleveren bij zijn komst. Heinze verdient bij Real Madrid 4,4 miljoen euro exclusief de wedstrijdpremies terwijl de nieuwe ster bij Marseille, Lucho Gonzalez, op jaarbasis 2,2 miljoen euro gaat verdienen.

Heinze heeft nog een tweejarig contract bij Real Madrid en had eigenlijk de wens om terug te keren naar Paris St.-Germain, de aartsrivaal van Marseille. Heinze speelde bij de Parijzenaars tussen 2001 en 2004 waarna hij voor Manchester United ging voetballen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties