Lokeren rekent niet meer op Strul en Golan

Nico Wieme
| 6 reacties
Lokeren rekent niet meer op Strul en Golan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet ernaar uit dat Avi Strul en Omer Golan bij Lokeren het gelag betalen voor hun ondermaatse prestaties op training. Woensdag speelden beiden met de reserven in plaats van met de A-ploeg.

Aleksandar Jankovic lijkt het niet begrepen te hebben op Avi Strul en Omer Golan (foto boven). Woensdag speelde Lokeren tegen Maccabi Tel Aviv, maar van beide Lokerse Israëliërs was er geen spoor te bekennen.

 

“Ik vond het ook opmerkelijk”, aldus preses Roger Lambrecht (foto rechts) in GvA. “Ik moei me nooit met de opstelling, maar ik had die jongens toch zeker laten spelen. Het was toch tegen Maccabi Tel Aviv.”

 

“Maar Jankovic wou absoluut met zijn basisteam spelen en hij vindt dat Strul en Golan niet altijd even hard werken op training. Voorlopig mogen ze niet weg, maar dat kan snel veranderen”, aldus Lambrecht.

 

Beide spelers hebben de bui niet zien aankomen. "Ik blijf 100 procent zeker bij Lokeren”, zegt Golan. “Ik heb al talloze aanbiedingen afgeslagen.” Ook Strul is zich van geen kwaad bewust. “Ik zal eens met de trainer moeten praten. Ik heb dit seizoen nog geen training gemist, dus ik begrijp het allemaal niet zo goed.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties