Benitez: "Alonso gaat niet naar Real Madrid"

Philippe Crols
| 7 reacties
Benitez: "Alonso gaat niet naar Real Madrid"
Foto: © SC

De koopwoede van Real Madrid is nog steeds niet overgewaaid. De hoofdstedelingen hebben hun pijlen gericht op Xabi Alonso van Liverpool. Die mag voorlopig echter niet vertrekken. Misschien is dat wel goed nieuws voor Steven Defour.

"Xabi Alonso (foto) heeft bij ons nog een lopende overeenkomst voor de komende drie seizoenen en ik wil dat hij zijn contract respecteert. Xabi is een speler van Liverpool en ik wil dat daar geen verandering in komt", vertelde manager Rafael Benitez in de Engelse pers.

De Spaanse middenvelder liet eerder al weten graag te willen vertrekken, maar zijn manager ligt dus dwars. Toch is er nog een uitweg mogelijk. Als Real Madrid vijf miljoen euro extra biedt, gaat Liverpool mogelijk toch nog overstag. De Reds vragen 35 miljoen euro voor Alonso.

Als de transfer van de middenvelder niet doorgaat, zou Real Madrid zich wel eens kunnen richten op de Belgische markt. Marca pakte zondag uit met het nieuws dat de Spaanse topclub zijn oog heeft laten vallen op Steven Defour. De middenvelder van Standard is mogelijk goedkoper dan 30 miljoen euro. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties