De Boeck: "Vraagtekens bij Boi en Verbist"

Nico Wieme
| 30 reacties
De Boeck: "Vraagtekens bij Boi en Verbist"
Foto: © SC

Cerclecoach Glen De Boeck kon zich na de 1-3-nederlaag tegen AA Gent moeilijk verzoenen met het resultaat. Vooral Frederik Boi en doelman Bram Verbist moesten het ontgelden.

“De eerste helft speelden we goed georganiseerd met een snelle omschakeling”, aldus Glen De Boeck op de persconferentie. “We wisten dat we Gent op die manier pijn konden doen. In de tweede helft werden we overpowered. Als je naar hun bank kijkt, dan moet ik toegeven dat het geen schande is dat Cercle van dit Gent verliest, maar toch mogen we die 1-0 nooit weggeven”, jammerde De Boeck.

 

De Cerclecoach wees vooral verdediger Frederik Boi en doelman Bram Verbist met de vinger. “Over het doelpunt van Ljubijankic kan je nog discussiëren, maar het tweede doelpunt van Stijn De Smet was totaal te vermijden. Er moet vooruit verdedigd worden en Boi weet dat, maar hij deed het niet. In plaats van de ruimte voor De Smet te blokkeren, liep hij gewoon achteruit.”

 

“Ook bij de positie van onze doelman stel ik mij vragen”, ging De Boeck verder. “Het schot was niet in de hoek. Zelfs als het veld nat is, moet je toch makkelijk bij een bal van op 25-30 meter kunnen. We blijven een gevoelig aantal doelpunten weggeven. Eigenlijk moet je bij alle drie vraagtekens plaatsen. We zullen daarover eens ernstig moeten spreken de komende dagen”, eindigde De Boeck.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties