Preud'homme: "Goede reactie na de rust"

Nico Wieme
| 0 reacties
Preud'homme: "Goede reactie na de rust"
Foto: © SC

Michel Preud’homme was al bij al tevreden met de 1-3-zege van Gent bij Cercle, maar was niet blind voor de zwakke start van zijn team.

“AA Gent toonde twee gezichten. In de eerste helft konden mijn spelers geen bal controleren en geen pas van vijf meter geven. Die goal van Dominic Foley was bovendien ook nog een groot geschenk. Maar zelfs met ons slechte spel hadden we nog kunnen scoren. We moesten wel reageren en na de pauze gebeurde dat ook”, liet Michel Preud’homme op de persconferentie optekenen.

 

“Na de rust maakten we wel de juiste bewegingen, we scoorden dan vlot, maar kwamen nadien toch nog te veel onder druk te staan. Bij 1-3 hadden we de match meer moeten controleren, maar ik heb er wel begrip voor. Deze ploeg wil vooruit spelen, al had ze de match beter gecontroleerd”, was de Genttrainer vrij streng voor zijn spelers.

 

Waarom begon Milos Maric op de bank? “We zitten in een periode met veel wedstrijden en dan moet je als coach keuzes maken. Het was nu het moment om Stijn De Smet in de strijd te gooien. We beschikken niet meer over Bryan Ruiz, maar we hebben nu wel andere kwaliteiten en mogelijkheden”, besloot Preud’homme.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties