Sidibe: "En nu groot feest tegen Anderlecht"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Sidibe: "En nu groot feest tegen Anderlecht"
Foto: © SC

Sint-Truiden-spits Ibrahima Sidibe gaf met een knap doelpunt KV Mechelen het nekschot. Voor de Senegalees is het al zijn derde doelpunt van het seizoen.

“In de eerste helft had ik het heel moeilijk”, stelt Sidibe. “We leden op het middenveld teveel dom balverlies en gaven KV Mechelen het vertrouwen om de wedstrijd, met de steun van hun supporters, naar zich toe te trekken. Er sloop een beetje paniek in onze troepen, maar we gaven gelukkig niet veel weg.”

“In de tweede helft hebben we meer ons voetbal kunnen spelen. Onze eerste kans gaat binnen en daarna krijgen we meer vrijheid en spelen we de bal goed rond. Na de 0-2 waren we heer en meester.”

De derde treffer van het seizoen van Sidibe was er trouwens eentje van schitterende makelij. De Senegalees controleerde uitstekend een hoge bal van Cephas Chimedza en knalde het leer onhoudbaar in de korte hoek voorbij Wouter Biebauw.

“Zonder de pass van Chimedza kan ik niet scoren”, schudt Sidibe alle lof van zich af. “Ik stond dicht bij doel en stelde me geen vragen. Als ik de bal tussen de palen kreeg, was de kans heel groot dat hij tegen de netten zou hangen. En over twee weken komt Anderlecht, dan moeten we er een groot feest van maken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties