Defour vreest vooral de machteloosheid

Mathias Dumarey
| 29 reacties
Defour vreest vooral de machteloosheid
Foto: © SC

Steven Defour (foto) bleef dit seizoen bij Standard Luik om er de Champions League te kunnen spelen. Een gebroken beentje in zijn voet beslist daar nu helemaal anders over. Hij zal alle zes wedstrijden langs de kant moeten toekijken.

Steven Defour zou drie maanden langs de kant staan en dus mist hij de volledige Champions League. "Ik doe mijn best om niet al te veel na te denken. De klap is hard aangekomen, maar zelfbeklag gaat de zaken niet veranderen. Ik ben vooral bang. Bang voor het gevoel van machteloosheid als we woensdag tegen Arsenal spelen in de Champions League", aldus de Standard-aanvoerder in HLN.

"Ik keek echt uit naar het kampioenenbal. Deze blessure komt echt op een verschrikkelijk slecht moment. Ik mag zes weken niet lopen en al zeker niet tegen een bal trappen en de kans bestaat dat ik nog een tweede operatie zal moeten ondergaan. Daarna wil ik snel revalideren", schetst Defour zijn directe toekomst.

"Ik ben niet kwaad. Koen Persoons deed het niet met opzet. Hij ging voor de bal en hij was net dat tikkeltje sneller dan ik. Koen heeft me trouwens al een sms'je gestuurd", aldus Defour. Persoons laat in de kranten weten dat hij inderdaad al zijn verontschuldigingen heeft aangeboden. "Ik las zondag op teletekst dat Steven drie maanden buiten strijd zal zijn. Ik vind dat erg jammer", aldus de Mechelen-speler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties