Mbokani: "Carcela is de nieuwe Boussoufa"

Steurbaut Kersten
| 25 reacties
Mbokani: "Carcela is de nieuwe Boussoufa"
Foto: © SC

Mehdi Carcela blijft het goed doen bij Standard. De middenvelder was zaterdag goed voor een doelpunt en een assist op het veld van Lokeren. Ploegmaat Dieumerci Mbokani is lovend.

“Voor mij is hij de nieuwe Boussoufa”, zegt de Congolees in HNB. “Ik ben blij dat hij zich als titularis manifesteert. Ook Felipe deed het uitstekend. Je zag dat hij nog wat moet wennen, maar alle begin is moeilijk. Eens hij een paar matchen in de benen heeft, komt dat wel vanzelf."

Zelf scoorde Mbokani een knap doelpunt. “Ik werk er op training veel aan om met links even goed te schieten als met rechts en dat heb ik bij deze eens kunnen tonen. Het was mijn beste goal van het seizoen en een belangrijke.”

Woensdag miste Dieu nog een dot van een kans tegen Arsenal. “Ik was niet goed, maar ik garandeer je dat ik voor onze volgende Champions Leaguewedstrijd top zal zijn. Het was ook niet eenvoudig voor mij tegen Arsenal. De hele ploeg plooide terug en ik stond er vooraan helemaal alleen voor. Op zo'n momenten missen we Defour toch.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties