Diawara voelt zich schuldig om tackle op Ronaldo
Mathias Dumarey
| 3 reacties
Diawara voelt zich schuldig om tackle op Ronaldo
Foto: © SC

Souleymane Diawara, verdediger van het Franse Olympique Marseille, voelt zich schuldig omdat door zijn tackle Cristiano Ronaldo (foto) in de CL-match tegen Real Madrid een enkelblessure heeft opgelopen. De Portugees moet nu een maand rusten.

"De laatste dagen kwelt het me echt dat ik Cristiano Ronaldo een enkelblessure heb bezorgd. Het spijt me dan ook enorm. Ik heb nooit de bedoeling gehad om hem te blesseren. Het voelde voor mij als een droom om tegen spelers als Ronaldo en Ricardo Kaká te spelen, maar nu Ronaldo door mijn toedoen een maand niet kan spelen, voel ik niets meer van die vrolijkheid", zegt Souleymane Diawara vandaag in de Spaanse sportkrant As.

Real Madrid won de partij tegen Olympique Marseille met 3-1 en sindsdien loopt de Portugese sterspeler met een enkelblessure rond. Hij dacht weer fit te zijn voor de partij met Portugal tegen Hongarije, maar dat bleek fout gedacht. Hij moest na 26 minuten alweer het veld verlaten en bovendien heeft hij zijn kwetsuur nog erger gemaakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties