Kemzeke
Eendracht Opstal
Datum: 08/11/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Kriekepitte
Billijk gelijkspel tussen Kemzeke en Opstal
Gentil Dossche
| 0 reacties
Billijk gelijkspel tussen Kemzeke en Opstal
Foto: © SC

Op minder dan een kwartier voor tijd keek Kemzeke tegen een dubbele achterstand aan. De vreugde bij bezoeker Opstal kreeg een flinke knauw toen de thuisploeg alsnog een verdiend gelijkspel uit de brand sleepte.

De bezoekers trokken aanvankelijk het laken naar zich toe maar echte kansen leverde dat niet op. Sesay liet een tweetal mogelijkheden aan zich voorbijgaan. Van Laken verscheen alleen voor Haentjens. De bezoekende goalie veegde het schot uit zijn doelvlak. Een paar minuten later moest Haentjens plat op een schot van alweer Van Laken. Net voor de koffie trok Lorenzo op avontuur maar viseerde de paal.

Opstal begon het snedigst aan de tweede helft. Verbiest was attent op een knal van Lorenzo. Aan de overzijde moest Smet een kopbal van Peirsman van de lijn halen. Even na het uur had Verbiest beide vuisten nodig op een vlam van Lorenzo. Uitstel maar geen afstel want toen Lorenzo opnieuw op wandel ging bood hij Sesay de openingstreffer op een schoteltje.  Kemzeke reageerde via Van Laken die de paal liet trillen. Buedts kwam centimeters te kort op de rebound. Toen Saman zich miskeek dankte Sesay met zijn 2de treffer van de dag. Het doelhout bleef in de weg staan voor de thuisploeg want ook Peirsman kopte op de binnenkant van de paal. De Wilde kopte de rebound op Haentjens die de bal wel kon wegduwen maar geen verhaal had tegen de rebound van Ruys. Toen Joos een vrije trap op het hoofd van De Wilde schilderde stonden de bordjes terug gelijk.

Klauwaerts Kemzeke: Verbiest, Ruymbeke, Peirsman, Saman, Silverans, Janssens, Antheunis (71’ De Wilde), Van Laken, Ruys, Joos, Amesian (55’ Buedts).

Eendracht Opstal: Haentjens, Smet, S. Van Driessche, Van der Elst, Decuypere, Mertens (50’ Gyselinck), Lorenzo, Sesay, Harnie, Maes, Van Hoomissen (78’ F. Van Driessche).

Doelpunten: 63’ en 75’ Sesay 0-1 en  0-2; 77’ Ruys 1-2; 83’ De Wilde 2-2.

Gele kaarten: Joos, Maes.