Carcela onderstreept: "Keuze voor België definitief"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Carcela onderstreept: "Keuze voor België definitief"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mehdi Carcela kon zich in de EK-kwalificatiewedstrijd van de nationale beloften tegen Oekraïne niet onderscheiden. De Standard-middenvelder onderstreepte achteraf nogmaals dat zijn keuze voor de nationale ploeg definitief is.

“Ik ben niet tevreden over mijn wedstrijd”, is Carcela kritisch voor zichzelf. “Als ploeg waren we ook niet efficiënt genoeg. Na de 0-1 pakten zij vertrouwen en kregen wij een mentale klap.”

De kansen op een EK-eindronde zijn bijzonder klein, maar Carcela geeft de moed niet op. “Er staan nog drie wedstrijden op het programma. Die moeten we alle drie winnen. Thuis tegen Malta en in Frankrijk en in Slovenië. Dat is haalbaar.”

Carcela trok na de wedstrijd samen met Axel Witsel, die een lichte blessure opliep, en Marc Wilmots naar het hotel van de eerste ploeg. “Mijn keuze voor België is definitief. Kan ik nog veranderen als ik niet speel? Dat wist ik niet.”

Hoopt Carcela speelminuten te krijgen van bondscoach Dick Advocaat? “Ik weet niet of ik zal spelen, maar ik ben nu heel moe. Misschien kan ik dinsdag tegen Qatar even meedoen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties