Appelterre-Eichem
Eendracht Opstal
Datum: 22/11/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Stadion KE Appelterre-Eichem
Gelijkopgaande match tussen Appelterre en Opstal
Gentil Dossche
| 0 reacties
Gelijkopgaande match tussen Appelterre en Opstal
Foto: © SC

Beide ploegen namen elk een helft voor hun rekening waarin ze ook scoorden. De puntendeling was dan ook logisch en verdiend.

De bezoekers namen de beginfase in handen al zorgde De Durpel voor het eerste gevaar. Hélin had heel wat moeite met een  vrijschop van Gyselinck. Gejaagd door de wind katapulteerde Atilio de bal kin de kruising en daar had de thuisportier geen verhaal tegen. Aan de overzijde geraakte Evens niet voorbij Haentjens. Opstal kreeg de kans om de score op te drijven maar Buys liet ze liggen.

Na de pauze voerde de thuisploeg het hoogste woord maar wrong vrolijk enkele kansen de nek om. Ook nu speelde het windvoordeel mee toen Standaert een vrije trap in doel deponeerde. De Glas, Vermeulen en Standaert vonden Haentjens op hun weg en de stand wijzigde niet meer.

E. Appelterre: Hélin, Vermeerschen, Moulart, Kiekens, Van Herreweghe (59’ De Glas), Vermeulen, Vandenbrande, Standaert, De Durpel, Evens (59’ Vaal), Schiettecatte.

E. Opstal: Haentjens, Smet, Van Driessche, Van Der Elst, Atilio (66’ Aeti), Lorenzo (82’ Mertens), Gyselinck, Buys (41’ Buta), Harnie, Maes, Van Hoomissen.

Doelpunten: 27’ Atilio 0-1, 68’ Standaert 1-1.

Gele kaarten: Vermeulen, Vandenbrande, De Glas, Van Driessche, Harnie.