Alderweireld: "Mijn broer wil dat we Anderlecht afmaken"

De Nijs Michael
| 28 reacties
Alderweireld: "Mijn broer wil dat we Anderlecht afmaken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht en Ajax kunnen elkaar vanavond een handje helpen. Als beide teams vrede nemen met een gelijkspel gaat de groepswinst naar de Amsterdammers, terwijl ook Anderlecht zich zou plaatsen. Toby Alderweireld heeft echter geen medelijden met paars-wit.

"Demy De Zeeuw zei al dat het prettig zou zijn om Anderlecht uit te schakelen", waarschuwt Alderweireld. "Als Belg zou ik wel graag hebben dat een Belgisch team doorstoot, maar Anderlecht moet niet denken dat we hen dat punt gaan geven. Ze hebben een unieke kans op kwalificatie gehad tegen Dinamo Zagreb en ze hebben die kans laten liggen. Wij moeten geen medelijden hebben met Anderlecht. Ajax wil groepswinnaar worden en eigenlijk interesseert het ons niet eens wie er na ons als tweede in de groep eindigt."

"Bovendien werkt mijn broer Steve als Brussels politieagent, maar hij is zeker geen supporter van Anderlecht", geeft de Ajax-Belg in HNB nog een tweede reden om paars-wit uit Europa te kegelen. "Net als mijn jongere broer heeft hij een abonnement op Germinal Beerschot en tussen die twee ploegen klikt het niet echt, hé. Mijn broer wil dat Ajax Anderlecht afmaakt." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties