Casanova: "Veel spijt"

Nico Wieme
| 6 reacties
Casanova: "Veel spijt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alain Casanova vond niet dat Toulouse over twee matchen bekeken de mindere was van Club Brugge. De Franse coach was van mening dat zijn team de kwalificatie twee keer in blessuretijd verspeeld heeft.

Alain Casanova zat er als een geslagen hond bij na afloop van de Europa Leaguematch tussen Toulouse en Club Brugge. "Dit is een enorme ontgoocheling, een echte frustratie. Over de twee matchen bekeken heb ik heel veel spijt", bekende de Franse coach op de persconferentie na de match.

Net als in Toulouse scoorde Ivan Perisic in de slotseconden van de match. Voor Casanova lag daar de oorzaak van de uitschakeling van zijn team. "Brugge is een team dat zeker binnen onze mogelijkheden ligt. Reeds in de heenmatch (2-2, red.) hypothekeerden we onze slaagkansen door in de blessuretijd op vrijschop nog een late gelijkmaker te incasseren. De finishing touch ontbrak om te kunnen doorgaan."

Tijdens de match zag de coach van de Franse nummer elf hoe de chrono in het nadeel van zijn team tikte. "Op het einde van de match hebben we ons geduld verloren. We hebben te veel met lange ballen naar voren gewerkt wat in het voordeel van de Brugse centrale verdedigers speelde, die zeer goed zijn met het hoofd."

"Ons spel was te verticaal. We hebben ook présence en strijdlust gemist op sommige momenten. Daar heb ik spijt van. Ik had me wel verwacht aan een dergelijke match op een zeer moeilijk te bespelen terrein", aldus nog Casanova.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties