Devroe: “Met dank aan de materiaalman”

De Nijs Michael
| 0 reacties
Devroe: “Met dank aan de materiaalman”
Foto: © SC

In de aanloop naar de wedstrijd tegen Toulouse werden er vragen gesteld naar het rotatiesysteem van Adrie Koster bij Club Brugge. Sportief directeur Luc Devroe sprong in de bres voor de Nederlander.

Na de wedstrijd tegen de nummer elf uit Frankrijk had Devroe alle redenen om te lachen. “Roteren loont”, was zijn boodschap duidelijk.

Vorig jaar ging Club Brugge er in een gelijkaardige situatie uit tegen Kopenhagen. “Dat kan je niet meer vergelijken”, vindt de sportief directeur. “De ploeg is veel sterker geworden. De factoren tijd en rijpheid spelen hier een grote rol in.”

“Onze jonge spelers zijn een jaartje ouder geworden en er zijn nieuwe spelers bijgekomen die iets extra geven. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat we sterker voor de dag komen en dat we een sterke Europese campagne gespeeld hebben. De poulefase was het doel, alles wat er bijkomt is surplus. We mogen dus spreken van een klein prijsje.”

Het gevreesde veld speelde uiteindelijk niet in het nadeel van Club. “Dat is de verdienste van onze materiaalman. Hij heeft ervoor gezorgd dat onze spelers met het juiste schoeisel speelden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties