Brepoels: "Spelers toonden terug de goede mentaliteit"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Brepoels: "Spelers toonden terug de goede mentaliteit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden pakte zaterdag een belangrijke driepunter op het veld van Roeselare. De Kanaries krijgen na een 9 op 18 zelfs de top-zes terug in het vizier.

Trainer Guido Brepoels was zeer tevreden met de mentaliteit van zijn spelers. Eerder op de week gaf hij hen nog een bolwassing omdat ze de wedstrijd op Roeselare niet serieus namen. “We hadden vandaag maar één doel voor ogen en dat was de drie punten pakken. De spelers wilden ook absoluut spelen en winnen.”

In de eerste helft werd een doelpunt van Ibrahima Sidibe afgekeurd voor een ingebeelde fout. “Ik weet niet of het een fout was, maar de scheidsrechter fluit. We hadden voldoende kansen om te scoren, we vergeten ze echter af te maken en moeten in de tweede helft nog aan de bak.”

“Roeselare komt dan in de tweede helft één keer voor doel en de bal gaat er in. Chapeau voor mijn jongens dat ze dan de mentale weerbaarheid getoond hebben om toch nog de drie punten te pakken. De voorbije weken was die minder aanwezig.”

Sint-Truiden telt 25 punten en mag de degradatiezorgen voorlopig vergeten. “Ik ben heel fier op mijn ploeg. Chapeau voor mijn jongens. Je ziet dat je niet altijd een trainer moet ontslaan om uit die negatieve spiraal te komen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties