De Witte: "Onverantwoord om te voetballen"

Nico Wieme
| 11 reacties
De Witte: "Onverantwoord om te voetballen"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Ivan De Witte toonde zich uiteraard tevreden met de drie punten die Gent in extremis wegkaapte bij Lokeren, maar liet niet na te benadrukken dat een algemene afgelasting de enige juiste beslissing was geweest.

In de absolute slotseconden van de wedstrijd graaide AA Gent op een diefje de volle buit mee bij Lokeren. Na de wedstrijd ging het voornamelijk over de erbarmelijke omstandigheden waarin deze wedstrijd werd betwist.

 

“Dit was onverantwoord”, vond Ivan De Witte. “Ondanks de druk van de kalendercommissie had de voetbalbond moeten overgaan tot een algemene afgelasting. Er is altijd wel een moment om een wedstrijd te herspelen. Dit is een blamage voor de goede organisatie van een voetbalwedstrijd.”

 

Kon De Witte als voorzitter van de Profliga zijn mening niet doordrukken bij de KBVB? “De oorzaak voor het spelen van dit soort matchen moet je zoeken bij wie de beslissing genomen heeft. Vrijdag had de bond moeten overgaan tot een algemene afgelasting. Als voorzitter van de Profliga mag ik niet tussenbeide komen”, aldus nog de Gentpreses.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties