Mirvic: ''Goals waren kerstcadeaus van ons''

Ruben Philippe
| 4 reacties
Mirvic: ''Goals waren kerstcadeaus van ons''
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare lijkt maar niet weg te geraken onderin. Gisteren verloren ze opnieuw, ditmaal van STVV. Volgens Mirvic hebben ze al heel wat weken tegenslag. "We moeten het geluk nog wat aan onze kant krijgen."

Damir Mirvic was na afloop van de wedstrijd niet te spreken over de doelpunten die ze te slikken kregen. "De goals van STVV waren kerstcadeaus van ons, al was de eerste treffer wel moeilijk te verdedigen", aldus Mirvic tegenover Sporza. "We verliezen nu tweemaal tegen STVV door tegenslag. Kijk maar hoeveel pech we hebben bij de tweede goal", vertelde hij. Toch wil Mirvic de schuld niet geheel toewijden aan het veld. "Het was natuurlijk wel moeilijk om op te spelen, maar het was voor beide ploegen gelijk."

Roeselare miste gisteren opnieuw een uitgelegen kans om van de laatste plaats weg te geraken. "Het was vandaag een cruciale match voor ons want we konden over Lokeren springen. Iedereen ging er ook voor, maar we moeten het geluk nog wat aan onze kant krijgen", aldus Mirvic. Aanstaande woensdag zal Roeselare het moeten opnemen tegen RC Genk in het kader van de Beker van België.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties