Thijs: "Normaal schiet ik harder"

Nico Wieme
| 3 reacties
Thijs: "Normaal schiet ik harder"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Bernd Thijs liet na om AA Gent zes minuten voor affluiten via de strafschopstip op voorsprong te trappen. De Gentse captain was dan ook blij dat Stijn De Smet uiteindelijk zijn team toch nog de drie punten bezorgde.

Bernd Thijs had na afloop van Lokeren-AA Gent een duidelijke mening over de winterse omstandigheden waarin deze partij had plaatsgevonden. "We hadden deze match nooit mogen spelen. Dit was levensgevaarlijk. We hadden serieuze blessures kunnen oplopen."

"Lokeren heeft er echter alles aan gedaan om de match toch te kunnen spelen. Misschien dachten zij voordeel te hebben op zo'n plein. Het leek alsof zij zich beter konden aanpassen aan het harde terrein. Misschien hadden zij hierop al getraind", aldus Thijs.

De Gentse aanvoerder miste enkele minuten voor affluiten een strafschop. "Mijn steunbeen gleed weg op dat bevroren veld. Normaal schiet ik ook harder. Op het laatste moment besloot ik het anders te doen en dat bleek niet de juiste keuze. Gelukkig maakte Smetje (Stijn De Smet, red.) mijn misser in de blessuretijd nog goed. Ik was dan ook enorm opgelucht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties