Interview Mignolet: "Stunten tegen Club Brugge"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Mignolet: "Stunten tegen Club Brugge"
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Het nieuwe jaar is afgetrapt. Met een glaasje champagne in de hand blikt Voetbalkrant samen met de voetbalwereld nog een keer terug op 2009 en peilen we naar de verwachtingen voor 2010. Simon Mignolet droomt van een nieuwe stunt.

Wat is het mooiste moment van 2009?

 

“Ontegensprekelijk de titel met STVV in tweede klasse. Op 24 of 26 april. Het was een immens feest. Ik zie nog zo de scheidsrechter de wedstrijd affluiten. Ik wist geen blijf met mijn vreugde. Een moment om nooit te vergeten.”

Wat is je pijnlijkste moment van 2009?

 

“Persoonlijk is dat het overlijden van mijn grootmoeder. Dat was een moeilijke periode in de familie. Met STVV de zeven nederlagen op rij. Het was moeilijk, maar we zijn altijd rustig gebleven en denken er niet meer aan terug.”

Wat is je ambitie voor 2010?

 

“Ik wil blijven bevestigen en punten sprokkelen voor Sint-Truiden. Er staan nog mooie affiches op het programma. Club Brugge moet nog langskomen, misschien kunnen we nog voor een stunt zorgen.”

Welke ploeg mag je opbellen in 2010?

 

“Als ik een naam noem, dan sluit je ineens 100.000 ploegen uit. Ik zie wel wat er mogelijk is. Ook wat de competitie betreft heb ik geen voorkeur.”

Op wie zet je je geld voor de landstitel?

 

“Het wordt heel spannend. Het huidige Anderlecht is heel goed bezig. Als de punten gehalveerd worden, zit er niet veel verschil op. Het wordt een strijd tussen Club Brugge en Anderlecht. Als ik dan toch een gokje moet wagen, kies ik voor Anderlecht.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties