Snoept Lokeren Perbet af van Sint-Truiden?

De Nijs Michael
| 3 reacties
Snoept Lokeren Perbet af van Sint-Truiden?
Foto: © SC

Jérémy Perbet zette afgelopen week zijn handtekening onder een meerjarig contract bij Sint-Truiden, maar de Kanaries konden nog niet tot een akkoord met Tubeke komen. Intussen ligt Lokeren op de loer om de aanvaller af te snoepen van STVV.

Hoewel Perbet dus al tekende bij Sint-Truiden, kan ook Lokeren hem bekoren. De goaltjesdief werd gisteren op Daknam gesignaleerd. Bij STVV reageert men intussen rustig op de verrassende episode in het transferverhaal rond Perbet.

"Dat is zijn goed recht", aldus Guy Mangelschots van STVV in HBvL. "Niets houdt hem tegen om het huidige seizoen bij Lokeren af te maken." Maar wat als Perbet op Daknam voor een langere periode tekent? "Volgens ons kan dat natuurlijk niet. Maar meer kan ik daar niet op zeggen, daarover moet ik eerst overleggen met voorzitter Duchâtelet. In het geval dat Perbet elders zou tekenen. Momenteel is er niks aan de hand, Perbet mag praten waar en met wie hij wil. Maar íéts zegt het natuurlijk wel..."

Intussen staat Lokeren op het punt om de transfer van Mehdi Dhifallah, centrumspits van de Tunesische topclub Etoile du Sahel, af te ronden. Wellicht wordt de transfer van de 33-voudige Tunesische international in de loop van de dag beklonken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties