Aanvallers Standard onzeker, Pocognoli maakt debuut

Ruben Philippe
| 5 reacties
Aanvallers Standard onzeker, Pocognoli maakt debuut
Foto: © SC

Er staan bij Standard nog vraagtekens achter enkele spelers. Vooral het aanvallende compartiment lijkt aangetast. Zo zijn Mbokani, De Camargo en Jovanovic onzeker voor de topper tegen Genk. Bölöni kan wel beroep doen op nieuwkomer Pocognoli.

Donderdagavond won Standard de Waalse derby met 2-3. Die wedstrijd laat nog altijd zijn sporen na in de lappenmand. Milan Jovanovic, Igor De Camargo en Dieumerci Mbokani zijn immers twijfelachtig voor de wedstrijd in Genk. Het goede nieuws is dat Laszlo Bölöni opnieuw beroep kan doen op Landri Mulemo en Sebastien Pocognoli

Dat het voor Pocognoli een speciale match wordt is zeer duidelijk. Hij speelde in het verleden nog voor Genk. "Enkel de supporters zal ik nog herkennen, want na drie magere jaren zijn zij nog altijd daar", aldus Pocognoli op de officiële site van Standard. "In het verleden was er wat animositeit tussen beide clubs, maar er is geen reden waarom dat nu mis zou moeten lopen. Ik ben in goede omstandigheden vertrokken. Het klopt dat ik bij mijn vertrek aangaf ooit nog voor Genk te spelen in België maar zover zijn we nog niet", besluit de linksachter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties