Interview Biebauw: "Organisatie nu niet in twijfel trekken"

Nico Wieme
| 1 reacties
Biebauw: "Organisatie nu niet in twijfel trekken"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Wouter Biebauw speelde als een van de enigen op niveau bij KV Mechelen. De doelman kon echter niet verhinderen dat zijn team de boot inging bij Lokeren.

KV Mechelen verloor zaterdagavond kansloos op het veld van Lokeren. Dat lag echter niet aan Wouter Biebauw. De goalie voorkwam met enkele gepaste tussenkomsten dat de score hoger opliep dan 2-1.

 

Wat scheelde er met de Mechelse organisatie tegen Lokeren?

 

“De laatste weken hebben we weinig doelpunten geslikt op stilstaande fases. Tegen Lokeren was dat wel het geval. We moeten onze organisatie door deze offday nu ook niet in twijfel gaan trekken.”

 

Hoe beoordeel je de rode kaart die Kenny Van Hoevelen opliep?

 

Carevic kwam alleen op mij af, maar speelde de bal veel te ver voor zich uit. Ik was in ieder geval sneller op de bal dan hij. Toch ging hij neer. Het was een beslissing van de ref om Kenny (Van Hoevelen, red.) rood te geven. Ik ga daar geen kritiek op geven. Ik heb de fase trouwens zelf niet zo goed gezien omdat ik enkel oog voor de bal had.”

 

Jij hebt jezelf niet echt veel te verwijten bij de tegendoelpunten.

 

“Ik denk dat ik mijn match gespeeld heb. Na de pauze werd het snel 2-1 en hoopte ik dat er minstens nog een punt zou inzitten. Het werd echter niets. Gelukkig had ik nog een paar goede reddingen in huis of de score had kunnen oplopen. We hebben deze nederlaag enkel aan onszelf te wijten.”

 

Deze prestatie is geen goed voorteken voor de bekermatch van dinsdag tegen AA Gent.

 

“We moeten ons optrekken aan de tweede helft. Dinsdag zal het nodig zijn om met het mes tussen de tanden te spelen. We moeten proberen tegen Gent de nul te houden en zelf te scoren. Als we in de terugmatch dan 0-0 of 1-1 kunnen spelen, zou dat fantastisch zijn. Het wordt in ieder geval een andere match dan tegen Lokeren.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties