Dupré: "Fantastisch werk van Ferrera"

Nico Wieme
| 4 reacties
Dupré: "Fantastisch werk van Ferrera"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frédéric Dupré vond dat Lokeren een rustige avond had beleefd tegen KV Mechelen. De rechtsachter ziet een duidelijk verschil bij zijn ploegmaten in vergelijking met de periode onder de andere trainers. “Iedereen is nu gemotiveerd”, vindt Dupré.

Emilio Ferrera heeft zijn eerste succes als coach van Lokeren beet. Dat er een nieuwe wind waait op Daknam, is ook Frédéric Dupré niet ontgaan. De rechtsachter werd tegen KV Mechelen door zijn coach opnieuw in de basis gedropt. “We hebben met veel spirit gespeeld. De trainer valt heel goed mee.”

 

Fantastisch werk

 

“Ferrera heeft een aantal dingen ten goede veranderd. We spelen nu met veel druk naar voren. Ook tactisch is hij enorm sterk. Op een week tijd heeft onze nieuwe coach fantastisch werk geleverd. Ik heb vertrouwen in een goede afloop. Iedereen is nu gemotiveerd”, aldus de Gentenaar.

 

Ook over de match tegen Malinois had Dupré een duidelijke mening. “Het was een rustige avond voor ons tegen tien tegenstanders. Mechelen is nauwelijks gevaarlijk geweest. Copa heeft enkel een paar schotjes van ver moeten pakken. Wij braken af en toe gepast uit, alleen de afwerking bleef ondermaats.”

 

Lijn doortrekken

 

Toch was Dupré tevreden met de overwinning. “De drie punten zijn het belangrijkst. In onze situatie moeten we niet gaan praten over winnen met 3-0. Als we nu een aantal keer na elkaar kunnen winnen, zijn we hopelijk vertrokken. Dat Roeselare op Cercle verliest, is uiteraard een goede zaak voor ons.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties