Overmeire: "Ik speel waar coach mij nodig heeft"

Nico Wieme
| 1 reacties
Overmeire: "Ik speel waar coach mij nodig heeft"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Killian Overmeire speelde tegen KV Mechelen op de voor hem minder vertrouwde positie van rechtermiddenvelder. Het Lokerse jeugdproduct maakte er geen drama van. “Ik speel waar de trainer mij nodig heeft”, aldus Overmeire.

Lokeren won zaterdagavond verdiend met 2-1 van KV Mechelen en deed daarmee een goede zaak in de strijd om het behoud. “We geven het zeker nog niet op”, vertelde Killian Overmeire in de catacomben. “We gaan nu vol voor het rechtstreekse behoud. We geloven er weer in, al hebben we nog een moeilijk programma.”

 

Nieuwe positie

 

De middenvelder scoorde ei zo na de 3-0, maar Avi Strul devieerde de bal nog in doel. De grensrechter oordeelde (ten onrechte) dat de Israëliër buitenspel stond bij die fase. “Jammer dat het op dat moment geen 3-0 werd. Was Strul maar van de bal gebleven, hij zou zo ook wel binnengegaan zijn. Maar goed, het belangrijkste is dat de drie punten binnen zijn.”

 

Emilio Ferrera posteerde Overmeire op de rechtsmidden in plaats van centraal op het middenveld. “Ik speel waar de trainer mij nodig heeft. Het was nu ook niet zo dat ik aan die lijn moest kleven. Ik kon af en toe goed naar binnen knijpen. Het belangrijkste is dat we ons redden.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties