Witsel: "Deel groep was werkwijze Bölöni beu"

Witsel: "Deel groep was werkwijze Bölöni beu"
Foto: © SC

Standard Luik is bezig aan week één onder het bewind van trainer Dominique D'Onofrio. Axel Witsel ziet het positieve effect in de spelersgroep na het opstappen van de Roemeen Laszlo Bölöni.

"Persoonlijk heb ik nooit problemen gehad met Laszlo Bölöni. Maar het is inderdaad zo dat niet iedereen een even goede relatie had met hem. Een deel van de groep was zijn terechtwijzingen beu. Zijn kritiek, of die nu terecht was of onterecht, had een blokkerend effect op de spelers", aldus Axel Witsel in HLN.

"Dominique D'Onofrio kent heel goed het Standard-huishouden en staat veel dichter bij de spelers. Er is nu veel meer communicatie. Er wordt veel meer gepraat. Dat werkt bevrijdend want de hele groep wil er nu weer voor gaan."

Standard kende vorige zondag veel problemen met Westerlo, al won het wel nipt in de slotfase. De fans van de Rouches floten hun spelers uit. "Ik begrijp dat ze ontgoocheld zijn, maar zo helpen de supporters ons niet. Help ons en help de coach is de boodschap die ik hen wil meegeven", besluit Witsel. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties