Akpala: "Getoond wat we kunnen"

Nico Wieme
| 6 reacties
Akpala: "Getoond wat we kunnen"
Foto: © SC

Joseph Akpala was blij dat Club Valencia opzijgezet had. De Nigeriaan speelde een sterke partij en het samenspel met Dorege Kouemaha verliep uitstekend.

“Dit is een verdiende zege”, vond Joseph Akpala na de 1-0-zege tegen Valencia. “Echt een droom. Dit maakt mij zeer gelukkig. We verdienden de winst, ook al gebeurde dat met een lucky goal van Dorege Kouemaha.”

 

De Clubspits vindt dat er niet te denigrerend moet gedaan worden over de aanwezigheid van Club in de zestiende finales van de Europa League. “Ik weet niet of wij Valencia verrast hebben, maar als je in deze fase van de competitie nog meedoet, dan moet je wel een goede ploeg hebben. We hebben getoond tot wat we in staat zijn.”

 

Akpala was blij dat zijn maatje Kouemaha voor de beslissing zorgde. “Dorege had twee mogelijkheden: ofwel trappen, ofwel een één-twee opzetten. Hij koos voor het eerste. We hebben nu een schitterende uitgangspositie bijeengevoetbald, maar het zal volgende week in Spanje niet makkelijk worden. Deze zege geeft ons veel vertrouwen voor de return.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties