Kouemaha: "Doet er niet toe hoe ik scoor"

Nico Wieme
| 17 reacties
Kouemaha: "Doet er niet toe hoe ik scoor"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Met een lucky goal zette Dorege Kouemaha Club Brugge op weg naar een 1-0-zege tegen Valencia. De Kameroener was tevreden dat hij opnieuw de matchwinnaar was en ziet wel wat kansen voor blauw-zwart volgende week in Spanje.

“Ik ben fier dat ik de 1-0 gescoord heb”, zei Dorege Kouemaha ons met een smile tot achter zijn oren. “Voor de pauze had ik eigenlijk al twee keer kunnen en misschien wel moeten scoren. Daar heb ik mij het hoofd niet over gebroken. Vol concentratie ben ik aan de tweede helft begonnen.”

 

Lucky goal

 

En met succes, al was er wel wat geluk gemoeid bij dat doelpunt. “Ik controleerde de bal goed en schoot dan vanuit de draai. Ik miste eigenlijk mijn trap, maar tot mijn verbazing zag ik de bal in doel hobbelen. Uiteindelijk doet het er niet toe op welke manier hij erin gaat.”

 

De Kameroener vond dat Club een uitstekende prestatie heeft neergezet tegen een Spaans topteam. “Valencia is natuurlijk een grote ploeg. Maar wij hebben tegen hen veel duels gewonnen. Op het fysieke vlak hadden zij het moeilijk tegen ons.”

 

Kwalificatie mogelijk

 

Kouemaha acht de Bruggelingen niet kansloos volgende week in Mestalla. “We trekken naar Valencia voor kwalificatie. Europees thuis met 1-0 winnen is een goede zaak. Als we daar kunnen scoren, ziet het er mooi uit. De kansen zijn nu 50-50. We gaan daar alles geven om ons te plaatsen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties