De Camargo: "100 procent kans op kwalificatie"

Steurbaut Kersten
| 25 reacties
De Camargo: "100 procent kans op kwalificatie"
Foto: © SC

Een schitterend doelpunt van Igor De Camargo was het kantelpunt in de wedstrijd tegen Red Bull Salzburg. De Rode Duivel gelooft ondanks de twee tegendoelpunten rotsvast in de kwalificatiekansen van Standard.

Axel Witsel had voor Standard de aansluitingstreffer gemaakt, maar daarna leken de Rouches toch geen vuist te kunnen maken. De Camargo deed Sclessin echter toch nog ontploffen. De Braziliaanse Belg poeierde met een knap vluchtschot van op ruim twintig meter het leer via de paal voorbij Gustafsson in doel.

Met dank aan Mbokani

“Een schitterend doelpunt”, beschrijft De Camargo. “Het begon allemaal met een mooie actie van Mbokani. Hij won het duel met zijn verdediger en speelde het leer goed tot bij bij. De bal viel goed om hem in een tijd op de voet te pakken. Ik greep mijn kans en met een beetje geluk trap ik hem zo binnen.”

Opvallend: De Camargo keek alleen naar de bal en had geen oog voor het doel. “Ik weet de goal nog altijd goed staan”, lacht de aanvaller. “Mijn mooiste doelpunt? Tegen Charleroi heb ik er nog eens een mooiere gemaakt. Maar het is toch zeker mijn tweede mooiste doelpunt uit mijn carrière.”

Cadeautjes

Hoe ziet De Camargo de kwalificatiekansen van Standard? “Honderd procent. Maar dan moeten we wel 200% geconcentreerd blijven. Vandaag hebben we twee cadeautjes weggegeven. Daar moeten we proberen om geen doelpunten binnen te krijgen en er zelf eentje te scoren.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties