Stevens: "Ik ben geen clown"

Mathias Dumarey
| 22 reacties
Stevens: "Ik ben geen clown"
Foto: © SC

Salzburg-trainer Huub Stevens zat gisteren maar vijf minuten op de bank. Nadien ging hij uit eigen beweging naar de tribune omdat de scheidsrechter wilde dat hij een groen hesje aandeed.

"De scheidsrechter vertelde me dat hij een duidelijk onderscheid wilde zien tussen de spelers op het veld en de personen op de bank. Ik antwoordde hem dat ik niet de intentie had me op te warmen, en al zeker niet om in te vallen. Ik heb een contract getekend bij Red Bull Salzburg. Dan loop je toch niet in het groen rond. Ik ben Pipo de clown niet", brieste Huub Stevens in GvA.

In de hectische slotfase van de wedstrijd had Stevens ook nog een aanvaring met Standard-directeur Pierre François. "Is die man hier directeur? Dat is bizar want je wil echt niet weten wat die man naar me riep. Ik weet niet waarom hij me wilde tegenhouden want ik wilde gewoon weer op de bank gaan zitten. Dat kon want er was niemand die me had weggestuurd", aldus nog Stevens.

De woordvoerder van Standard ontkent het incident. "François is fysiek belaagd door de assistent van Stevens (Ton Lokhof, nvdr) en ik heb hem met de hulp van de twee stewards tegengehouden." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties