Doll: "Ik speel niet meer met inspuiting"

Nico Wieme
| 2 reacties
Doll: "Ik speel niet meer met inspuiting"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier Doll zocht geen excuses na de 4-0-nederlaag van Lokeren bij Cercle. De captain speelde al enkele keren met een inspuiting tegen de pijn in de kuit, maar wil daar nu niet meer van weten.

Lichtjes mankend kwam Olivier Doll op ons afgestapt. "Ik weet niet of ik tegen woensdag (op Charleroi, red.) speelklaar geraak. In ieder geval, ik wil niet meer met een inspuiting spelen. De drie laatste matchen kreeg ik telkens een inspuiting, maar vandaag heb ik daar een stokje voor gestoken."

Geen excuses

"Ik zoek er zeker geen excuses in. Evenmin in een gebrek aan automatismen met Tiko die Avi Strul naast mij centraal verving. De reden voor ons verlies is simpel: veel individuele fouten en ook collectief was het niet goed. Vandaar dat 4-0 de juiste cijfers zijn", was de Lokerse captain keihard in zijn analyse.

"Na een kwartier stond het al 2-0. Tegen een Cercle dat goed draait, weet je dat het moeilijk wordt. Wij zaten ook in een betere periode, maar vechten tegen de degradatie is altijd moeilijker dan in de middenmoot meedraaien", aldus de centrale verdediger.

Bonusmatchen

"Met Cercle en Charleroi hadden we twee bonusmatchen. Eén is er weg, nu rest ons nog de match tegen de Carolo's. Daar moeten we punten gaan pakken. Het is niet onze laatste kans, maar het wordt wel een belangrijke match", beseft Doll.

Volgens Doll heeft coach Emilio Ferrera zowel tijdens de rust als na de match niet al te veel meer gezegd. "In de pauze heeft hij ons op onze fouten gewezen. Na de match heeft hij zelfs niet meer gezegd. Het zal voor morgen zijn. Gelukkig hebben we woensdag al een nieuwe match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties