Van Hanegem is woedend op Dick Advocaat

Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Van Hanegem is woedend op Dick Advocaat
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren vertelden we u dat Dick Advocaat de mislukking van het EK 2004 met Oranje gedeeltelijk in de schoenen schoof van zijn toenmalige assistent Willen Van Hanegem. Het tornooi staat bekend om de "mislukte" wissel van Arjen Robben tegen Tsjechië.

"Het valt me zwaar tegen van mijnheer Advocaat. Mijnheer heeft zes jaar gewacht om de onzin die hem dwars zat naar buiten te gooien. Hij had een vent moeten zijn en me veel eerder moeten aanspreken. Dat durfde hij kennelijk niet", aldus Van Hanegem in AD.

"Als mensen zware, kwalijke onzin over me verspreiden, dan pik ik dat niet. Mijnheer Advocaat, die vroeger een vriend van me was, gaat nu over de schreef, ik ben voor mijn doen heel kwaad. Het is beneden mijn niveau, waar hij zich beweegt."

"Ik heb de voorbereiding op die wissel, in de rust, helemaal niet meegemaakt. Zie ik ineens dat mijnheer Advocaat Robben eruit wil halen. Ik had het bijna uit zijn hoofd gepraat. Maar het leed was al geschied, assistent Van Lingen stond al bij de vierde man."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties