Mbokani: "Kan me niet opladen voor play-offs II"

Gert-Jan Weyters
| 106 reacties
Mbokani: "Kan me niet opladen voor play-offs II"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Dieumerci Mbokani hoopt dat Standard zich toch nog weet te plaatsen voor play-off 1. Hij kan zich naar eigen zeggen niet opladen voor een wedstrijd tegen de mindere ploegen.

Standard heeft zijn lot niet meer in eigen handen. De Rouches moeten thuis zelf winnen van AA Gent en Zulte Waregem mag niet winnen op het veld van KV Mechelen. Wetende dat Michel Preud'homme altijd iets meer kan met Gent tegen zijn ex-ploeg, wordt het geen makkelijke opdracht.

Mbokani laat zelf weten in de kranten dat hij zich niet opladen voor wedstrijden tegen de mindere Goden van de Jupiler League. "Vlakaf gezegd kan ik mij niet motiveren voor de play-offs II. Als we de top zes niet halen, wil ik gerust op de bank plaatsnemen. Laat Gheorge Grozav en Moussa Traore maar spelen. Zij zijn de toekomst. Zij zullen het volgend jaar moeten doen. En als het erop aankomt om dat laatste Europees ticket te bemachtigen, dan kan ik nog altijd bijspringen."

"Ik heb matchen nodig tegen ploegen als Anderlecht, Club Brugge en Gent. Van pakweg Roeselare, Lokeren en Charleroi lig ik niet meer wakker", aldus de Congolees in GVA. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties