Bolat praat niet meer met de pers

Mathias Dumarey
| 28 reacties
Bolat praat niet meer met de pers
Foto: © SC

Sinan Bolat (foto), de Turkse doelman van Standard Luik, wil voorlopig niet meer met de pers praten. Hij ligt momenteel zwaar onder vuur bij de Franstalige pers na wat mindere prestaties in het doel van de Rouches.

De Waalse pers is momenteel niet mals voor Sinan Bolat. Ook binnen de spelersgroep van Standard zou er wat kritiek zijn op de verrichtingen van de sluitpost. Bolat ging overleggen met zijn zaakwaarnemer Kismet Eris en besloot niet meer met de media te praten.

"Vorig jaar was hij de held, nu maakte hij al enkele foutjes. Zulke dingen gebeuren nu eenmaal. Bolat is niet de enige speler die fouten maakt. Natuurlijk heeft dat voor een doelman altijd directe gevolgen", aldus Standard-trainer Dominique D'Onofrio in HNB.

Volgend seizoen krijgt Bolat overigens de concurrentie van de ervaren Srdjan Blazic. "Het maakt Sinan zeker niet ongerust. Het is waar dat hij op hoge ballen al een paar keer een verkeerde inschatting maakte en soms verliest hij al eens de concentratie. Maar welke doelman van 21 jaar overkomt dat niet? Ik vraag enkel om Sinan eerlijk te beoordelen", besluit Eris.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties