Foley: "Als underdog starten is altijd leuk"

Foley: "Als underdog starten is altijd leuk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Domenic Foley kan straks zijn ex-ploeg de das omdoen. Bij Gent werd hij aan de kant geschoven, maar bij Cercle krijgt hij weer volop zijn kans en hij beschaamt dat vertrouwen zeker niet.

Dominic Foley speelde in 2008 met Gent de bekerfinale tegen Anderlecht. Het verlies ligt nog altijd zwaar op zijn maag. "Dat steekt nog in mijn geheugen", verzekert Foley in HNB. "Iedereen vindt een bekerfinale een mooi dagje uit maar dat is quatsch wanneer je verliest. Als ik nu al weet dat we zaterdag de boot in gaan, dan had ik er liever al uit gelegen in de eerste ronde. AA Gent is overigens favoriet na die 6-2 tegen Club Brugge maar als underdog starten, is altijd leuk."

Ik heb goede herinneringen aan Gent, maar ik moest vertrekken", vervolgt de Ierse spits. "Preud'homme, met wie ik een goeie band heb, zei me dat Gent me niets in de weg zou leggen als ik elders kon spelen. Hij houdt niet van pure targetspitsen, meer van beweeglijke aanvallers die in de gaten duiken. Grappig eigenlijk dat Coulibaly nu dé spits is, een targetspits. Misschien is hij van gedachte veranderd. Maar er is geen spatje rancune." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties