Foley waarschuwt: "In terugmatch wordt het moeilijk"

Nico Wieme
| 3 reacties
Foley waarschuwt: "In terugmatch wordt het moeilijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dankzij een doelpunt van Dominic Foley trekt Cercle volgende week met een krappe voorsprong naar Cyprus. De Ier was tevreden met het resultaat, maar waarschuwde ons wel voor de sterkte van Anorthosis in eigen stadion.

“Ik ben blij dat we gewonnen hebben”, straalde Dominic Foley na afloop van de partij. “Ieder ander resultaat was een ontgoocheling geweest. Het is jammer dat het bij dat ene doelpuntje gebleven is, want de score had gerust hoger kunnen oplopen. We kregen enorm veel kansen.”

De centrumspits denkt niet dat de klus al geklaard is voor groen-zwart. “In Cyprus wordt het een heel ander verhaal. Ik heb hun matchen tegen Sibenik op dvd gezien en geloof mij, in hun thuismatch die zij weliswaar met 0-2 verloren, hadden ze gerust met 6-0 kunnen winnen. We zullen daar moeten scoren, dan moeten zij er al drie maken. Daar geloof ik ook wel in.”

Cercle liet in het begin van de match de bal wat aan de bezoekers, maar nam halfweg de eerste periode het touw stevig in handen. “We hebben hen niet laten voetballen en de ruimte op hun middenveld klein gehouden. Daardoor konden zij hun spitsen niet bereiken”, aldus nog Foley.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties