Vossen: "Het is mijn neus voor doelpunten"

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Vossen: "Het is mijn neus voor doelpunten"
Foto: © SC

Jelle Vossen kroonde zich met twee doelpunten tot matchwinnaar en is nu samen met Matias Suarez van Anderlecht topschutter in eerste klasse. “Het is ideaal om te beginnen, maar die titel is bijzaak.”

Met zijn tweede treffer had Vossen wel een beetje geluk. “Misschien is dat wel mijn neus voor doelpunten”, lacht Vossen. “Ik anticipeerde dat Monteyne de bal zou laten doorgaan en tik hem met links binnen.”

“De eerste treffer was wel mooier. Vooral de combinatie mocht gezien worden. Het was ook belangrijk dat we snel gelijk konden maken. Daarna hebben we de wedstrijd gecontroleerd. We voelden dat de 2-1 in de lucht hing en zijn er voor blijven knokken. De zege is verdiend.”

Vorig jaar werd Vossen uitgeleend aan Cercle Brugge. “Ik voel me nu veel sterker. Dat komt ook door het vertrouwen. Wie er nu in de spits moest staan? Dat is een keuze voor de trainer. Hij zal het niet makkelijk hebben, maar dat is alleen maar een goede zaak voor Racing Genk.”

Een tijdje geleden zag het er nochtans naar uit dat Vossen niet meer in Limburg zou spelen. Onder andere Germinal Beerschot toonde interesse. “Twee maanden geleden wou ik niet bijtekenen, maar als ze bij Genk nu iets willen, zal er wel gepraat worden. Het belangrijkste is dat ik kan spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties