Cercle Brugge blij met Portugese inbreng

Mathias Dumarey
| 27 reacties
Cercle Brugge blij met Portugese inbreng
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge won voor het eerst in vier jaar de stadsderby van grote broer Club. Ook de huurlingen van Sporting Lissabon hadden hun inbreng in de derbyzege.

Cercle Brugge is goed aan het seizoen gestart met twee draws en één prestigieuze overwinning. In juli mocht in de geschiedenisboeken van de vereniging ook al de eerste Europese kwalificatie ooit genoteerd worden nadat de Finnen van TPS Turku uit de Europa League werden gekegeld. Toen maakte België al kennis met het Braziliaanse talent Renato Neto. Zondag was die goed voor het openingsdoelpunt tegen Club Brugge.

Wat later kwamen ook verdediger Nuno Reis (19) en de Ghanees Daniel Owusu (21) de Cercle-rangen versterken. Bij Cercle Brugge zijn ze aangenaam verrast over de prestaties van de huurlingen. "We wisten dat die spelers wat konden, maar ze blijken nu een absolute meerwaarde. De scout van Sporting Lissabon was hier zondag ook. Hij was onder de indruk van wat hij zag", aldus trainer Bob Peeters in HLN en HNB.

Er komt misschien nog een vierde Portugese huurling naar Cercle Brugge. Het zou gaan om de 21-jarige linksbuiten Diogo Salomão.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties