Simons: "Niet gaan twijfelen aan onze kansen"

Simons: "Niet gaan twijfelen aan onze kansen"
Foto: © SC

Timmy Simons speelde een verdienstelijke wedstrijd op het middenveld, maar kon ook de ondergang van de Rode Duivels niet beletten. Toch ziet hij nog positieve punten.

"Deze groep is nu beter dan een jaar geleden", zegt Simons in HLN. "Als je de twee wedstrijden bekijkt, kan je alleen maar zeggen dat we te weinig punten hebben. Maar we hebben wel twee keer goed gevoetbald. De eerste helft stonden we heel goed en gaven we niks weg. Na de rust begonnen zij met twee spitsen, maar we slikten onze tegengoals telkens in de omschakeling van balbezit naar balverlies. Dat is spijtig en daar moeten we toch onze lessen uit trekken."

"De groep is echter beter geworden. Er is meer kwaliteit en de ambiance binnen de groep zit ook echt goed. Als je ziet hoeveel kwaliteit er in deze groep zit, moeten we nu niet gaan twijfelen aan onze kwalificatiekansen. Kijk maar wat er ook nog op de bank zit, dat is super. Daarom geloof ik er ook in. Iedereen is ook twee jaar ouder en rijper. Ik word er ook niet jonger op, maar de gretigheid blijft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties