Kovacs: "Net alsof we verloren hebben"

Kovacs: "Net alsof we verloren hebben"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Kovacs maakte dit weekend zijn debuut voor Lierse. En wat een verschijning is die Hongaar. Groot, kopbalsterk en ongelooflijk moeilijk van de bal te zetten. Dat bewees hij alvast tegen AA Gent.

Kovacs verloor bijna geen enkel kopbalduel tegen Gent, dat nochtans ook geen kleine jongens in de rangen heeft. "En toch ben ik niet helemaal tevreden", aldus Kovacs. "We gaan nog wat beter aan het samenspel moeten werken. Ik heb hier ook een heel andere rol dan in Noorwegen."

"Daar was heel het spel op mij gebaseerd. We speelden in een 4-3-3 en de flankspelers hadden tot taak mij aan te spelen. Ik kreeg dan ook heel wat goede voorzetten", aldus de boomlange spits. "Hier krijg ik minder ballen en ook minder voorzetten in de box. En daar moet ik ze krijgen."

Zijn debuut betekende het eerste punt voor Lierse, maar daar was Kovacs niet tevreden mee. "Het is alsof we verloren hebben. We hadden drie punten moeten pakken met alle kansen die we gehad hebben. In de tweede helft hebben we wel vechtlust getoond en dat is heel positief."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties