Kemzeke
Maldegem
Datum: 11/09/2010 19:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 3
Matig Maldegem haalt een punt in Kemzeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Matig Maldegem haalt een punt in Kemzeke
Foto: © SC

Het aloude verhaal. Wie zijn kansen onvoldoende afwerkt krijgt het deksel op de neus. Kemzeke verzuimde de bezoekers uit te tellen en Maldegem pakte een puntje op de valreep.

Beide ploegen kozen direct voor de aanval en de toeschouwers mochten genieten. Amper twee omwentelingen had de stadionklok afgelegd of Kevin Trienpont zette de thuisploeg op voorsprong. Maldegem reageerde via de sluwe Sven Derycke die Gilles Berckmoes het nakijken gaf. De bezoekers eisten het meeste balbezit op maar echte kansen waren er niet bij. De Klauwaerts kenden pech toen Jyrki Franssens de bal op de lat vlamde.

In de tweede helft zette Trienpont de Meetjeslanders voortdurend onder druk en lag aan de basis van een nieuwe voorsprong. Kort na het uur dropte Kevin Matthynssens de bal tegen de bezoekende netten. Kemzeke ging door op zijn elan maar vergat daarbij de klus af te maken. Zowel Christophe Vandenabbeele als Trienpont misten de goede richting. Zoals vaker gebeurt, volgde dan de koude douche kort voor affluiten. Tot ontstentenis van de thuisaanhang verdween een voorzetschot van Jeffrey Van Rie in doel.

Kemzeke: Berckmoes, Antheunis, Peirsman, Ruymbeke, Saman, Decuypere (79’ Stobbelaar), Franssens, Trienpont, Vandenabbeele (82’ Van Hoeylandt), Van Hoyweghen (74’ Martens), Matthynssens

Maldegem: De Vlieger, Baert, Van Hee, Calsijn, Van Kerschaver (61’ De Smet), Baes, Van Rie, Renson, Derycke, Cooreman (69’ Damme), Lootens

Doelpunten: 2’ Trienpont 1-0; 8’ Derycke 1-1; 65’ Matthynssens 2-1; 85’ Van Rie 2-2