Dirar: "Na voorsprong kropen we terug"

Nico Wieme
| 9 reacties
Dirar: "Na voorsprong kropen we terug"
Foto: © SC

Nabil Dirar speelde tegen PAOK een betere match dan afgelopen zondag tegen Genk. De Clubmiddenvelder schotelde Kouemaha de 1-0 voor, maar baalde door de tegentreffer van de Grieken.

Nabil Dirar geraakte moeizaam op dreef, maar groeide naarmate de match vorderde. De Marokkaan kreeg opnieuw het Brugse publiek op zijn hand en dat deed hem duidelijk deugd. "Ik ben ontgoocheld. We kwamen 1-0 voor, maar dan sloop er angst in de ploeg. PAOK begon te combineren en kwam op gelijke hoogte. We wilden absoluut die drie punten. Als je dat tien minuten voor tijd nog weggeeft, komt dat hard aan."

Club startte goed, maar zakte na een kwartier weg. Na de pauze liep het plots een stuk beter bij blauw-zwart. "Ivan Perisic ging hoger spelen, waardoor we meer ruimte kregen. We hadden vertrouwen na die voorsprong, maar weer slikten we een doelpunt op een stilstaande fase. De Grieken creëerden bijna geen kansen, maar door achteruit te leunen, maakten wij het hen wel gemakkelijk."

Kouemaha rustbrenger

Het viel op dat Dirar beter ging spelen met Dorege Kouemaha als aanspeelpunt. "Dorege is een grote aanvaller. Door zijn schorsing is hij nog niet in topvorm, maar we rekenen op hem. Hij is een rustbrenger in de ploeg en daar hebben we nood aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties