Betrokkene ongeluk Janssen: "Geen contact meer met Theo"

Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Betrokkene ongeluk Janssen: "Geen contact meer met Theo"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Moeliker zat langs Theo Janssen in de auto toen die vorig jaar een ongeluk kreeg. Janssen had te veel alcohol in het bloed. Moeliker lag twee weken in coma en herinnert zich niks meer van het voorval.

"Theo heeft dit ook niet gewild, daar ben ik van overtuigd. Aan de andere kant: ik word elke dag met het ongeluk geconfronteerd. Dat is zwaar", zegt Moeliker.

"Omdat ik een halfjaar geen auto mocht rijden, moest ik bijna dagelijks naar Klimmendaal met de taxi. Die kosten zijn allemaal door FC Twente betaald. Met technisch manager Cees Lok heb ik nog regelmatig contact."

De doelman van amateurclub Lienden heeft geen contact meer met Theo Janssen. "Begin mei is er iets voorgevallen. Sindsdien heb ik het contact met hem verbroken. Daar wil ik het bij laten."

"Door de hersen-kneuzing nemen mijn hersenen niet meteen de juiste route. Uit testen blijkt dat ik een stuk trager ben geworden. Dat zijn momenten dat ik met mijn neus op de feiten word gedrukt."

"Mensen denken: o, een rentree, hij zit binnenkort weer op zijn oude niveau. Maar ik lijk nog weinig op de oude Kevin. Ik wil mezelf later niet verwijten dat ik er niet alles aan heb gedaan om mijn oude niveau weer te halen, daarom ben ik deze zomer weer begonnen met trainen. Maar soms moet ik mijn best doen om niet te janken onder de lat, zo schrikbarend is mijn niveau nu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties