Storck: "België sterker dan Oostenrijkers"

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Storck: "België sterker dan Oostenrijkers"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bernd Storck (foto), de bondscoach van Kazachstan, schat de Rode Duivels hoger in dan Oostenrijk. De Kazakken voetbalden nu al tegen beide elftallen en kunnen dus een ideaal beeld vormen van de waardeverhoudingen.

"België beschikt over een jonge en fris voetballende ploeg die een wedstrijd kunnen beheersen en controleren. De Oostenrijkers hebben van hun kant met Marko Arnautovic een goede spits, maar voor het overige is het daar vooral zoeken", aldus Bernd Storck in HNB.

"België is zeker sterker dan de Oostenrijkers. Zij hebben geen Marouane Fellaini en dat is toch de angel in het Belgische spel. Net als tegen ons kunnen de Belgen op stilstaande fases en een hoger tempo het verschil maken. Vrijdag speelden we wel onze beste eerste helft ooit en hadden we 1-0 moeten voorstaan", gaat de Kazakse bondscoach verder.

Storck is er wel zeker van dat de Belgen het EK niet gaan halen. "Duitsland is buiten categorie en Turkije is sterker. Ze hebben ook meer ervaring. Het is niet dat het niet zou kunnen voor België, maar meer dan een outsider zijn ze niet. Alles zal 100 procent moeten kloppen", besluit Storck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties